Obec

Radslavice

Okres Vyškov

Hlášení 1. 11. 2023

  1. Policie ČR ve spolupráci s městem Vyškov zve malé i velké na již tradiční preventivní akci, která je známá pod názvem Je nás vidět! Akce se koná v pátek 3. listopadu od 15.30 hod. před budovou Policie ČR Vyškov v Brněnské ulici. Pro příchozí budou připravena různá stanoviště, kde si mohou otestovat své znalosti v dopravě nebo vyzkoušet základy první pomoci. Uvidíte policejní i hasičskou techniku. Každý návštěvník, který se akce zúčastní, dostane dárek v podobě reflexního předmětu. Na závěr uvidíte světelnou show skupiny Nadrakka. Na akci spolupracuje BESIP, Městská policie Vyškov, Hasičský záchranný sbor, Český červený kříž Vyškov a Maják Vyškov. Srdečně zvou pořadatelé.
  2. Obecní knihovna vás zve v neděli 12. listopadu 2023 v 15 hod. na besedu se spisovatelem Josefem Špidlou na téma Pověsti a příběhy z Vyškovska. Beseda se bude konat v kulturním domě. Zájemci si můžou na místě zakoupit knihu.
  3. Oznamujeme občanům, že byl v obci nalezen černý dron. Majitel si ho může vyzvednout na obecním úřadě.
  4. Oznamujeme čtenářům, že dnes se v obecní knihovně půjčuji knihy. V době od 17 hod. do 18 hod.
  5. Oznamujeme občanům, že ve středu 8. listopadu 2023 v 18:30 hod. se v knihovně obecního úřadu uskuteční veřejné zasedání zastupitelstva obce Radslavice.
  6. Maminky Radslavic pořádají v pátek 10. listopadu 2023 od 17:30 hod. strašidelnou stezku. Děti půjdou po skupinách, na stezku je potřeba se přihlásit u p. Szkutové na tel. 773 968395. Občerstvení zajištěno.
  7. Maminky Radslavic pořádají v sobotu 11. listopadu 2023 lampionový průvod. Začíná 17:30 hod. na autobusové zastávce v Radslavičkách. Průvod bude zakončen na fotbalovém hřišti ohňostrojem.